Asztrofotós találkozó 2018

Egyesületünk két hónapos lett, és ezidő alatt szép számban, több, mint 80-an csatlakoztunk, hogy részesei legyünk a magyar asztrofotózást formáló közösségnek. Éppen azért, hogy ügyünknek eleget tudjunk tenni, vagyis aktívan és közösen alakíthassuk jövőnket saját igényeink szerint, egy találkozót szervezünk tagjaink számára.

A június 24-i, vasárnapi találkozónak az a lényege, hogy ne csak internetes fórumokon, hanem élőben is megbeszélhessük az asztrofotósokat, az Egyesületet és az asztrofotózás jövőjét érintő kérdéseket. Lehetőséget kívánunk adni mindenkinek, hogy megismerhessen minket, illetve ő maga is bemutatkozhasson és véleményt mondhasson arról, hogy számára mi a legfontosabb egy az asztrofotózást felkaroló szervezet céljai közül.


A találkozón, ami az egyesületi rendes közgyűlés is egyben szeretnénk ismertetni az Egyesület rövid és hosszútávú stratégiáját, és arra kérünk mindenkit, hogy ennek a megvitatásában, az erről szóló beszélgetésben feltétlenül vegyen részt, hogy véleményét és igényeit az Egyesület figyelembe tudja venni. Az Egyesület vezetősége a véleményalkotás megkönnyítésére online kérdőívet fog megosztani veletek. Ezzel célunk az, hogy jobban meg tudjuk ismerni az asztrofotós igényeket, és minél inkább testre tudjuk szabni szervezetünket.

Programpontok

  1. Az egyesület és a vezetőség bemutatkozása
  2. Az egyesület rövid és hosszútávú terveinek megvitatása
  3. Konzultáció az egyesület a hazai asztrofotózást érintő jövőbeli stratégiájáról
  4. Konzultáció a tagdíjról.

Helyszín és időpont

Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, Ludovika tér 2.

2018. június 24. vasárnap 14.00-kor


A helyszíni ellátás és a felkészülés miatt kérünk visszajelzést mindenki részéről, aki tervezi a közgyűlésen való részvételt. Az ügy jelentőségére való tekintettel megjelenésére feltétlenül számítunk!


Magyar Asztrofotósok Egyesülete,
Budapest, Tusnádi utca 43., II. em. 6.
Budapest, 2018. június 08.

Tisztelettel:

Francsics László elnök