Nyári táborok

Kedves Tagtársaink!

 

Idén egyesületünk két nyári táboron is részt vesz. Sajnos ezek rendezési ideje egybe esik, így osztott erőkkel teszünk eleget a meghívásoknak.

Augusztus 10-17-ig a VCSE csoport nyári tábora Zselickisfaludon kerül megrendezésre.  Sok más résztvevő mellett Francsics Laci és Schmall Rafael is részt vesz a tábor rendezvényein.  Kérdések, tanácstalanság esetén bátran keressétek Őket is.  Információink szerint még vannak szabad helyek korlátozott számban. Jelentkezni itt tudtok; https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjLgdcYpCFVQyXHe_-4ptF4b_l04yjfumzFhwEjg5rjdJaHg/viewform

Másik, már hosszú múltra visszatekintő az ágasvári asztrofotós tábor. Ennek megrendezésére augusztus 12 és 19 között kerül sor. Itt tapasztalt tagjaink közül folyamatosan lesznek többen is.  Ugyan nem készülünk szervezett előadásokkal, inkább a személyes találkozó, személyre szabott tanácsadás, gyakorlás és fotózás lenne a cél. Jelentkezni lehet nálunk vagy közvetlenül az agasvar@freemail.hu címen.

  Ágasvár mindenkinek a tudatában egy kicsit mumusként él a feljutás nehézségei miatt. Ebben nagy gyakorlatunk van, és szívesen segítünk. Lehetőség van saját sátras és kőházas szállásra is, étellel nem kell foglalkozni, mert a sötét égboltnál csak Jani főztjének van nagyobb híre.  Amennyiben autóval érkezel és fel szeretnél jutni egészen az észlelőrétig, mindenkép keress meg időben minket, a behajtáshoz engedély kell és kulcs a sorompóhoz, de ebben is segítünk. Az is egy alternatíva lehet, ha az autóval csak Mátraszentistvánig jössz vagy Mátrakeresztesig és mi lemegyünk érted. Ezt egyedileg mindenkivel megbeszéljük. Gyere, élvezd velünk az igazi sötét égboltot és az elhíresült ágavári gasztronómiát.

Kérdés, jelentkezés esetén írj nekünk; info@magyarasztrofotosok.hu