januári online klub 2022

Az Andok csillagai

Az Asztrofotós Klub azért jött létre, hogy ne csak online fórumokon, hanem élőben is meg tudjuk beszélni asztrofotós kérdéseinket, képfeldolgozással kapcsolatos kétségeinket. Illetve azért is, hogy fotóikat és élményeiket azok is be tudják mutatni, akik nem szoktak előadást tartani, akik visszafogottabb módját választják ennek a hobbinak, vagy még esetleg nem tartanak ott, hogy kiálljanak a nagyközönség elé. Szeretnénk, hogy ez az esemény általános része legyen a magyar asztrofotózásnak.

A jelenlegi klubot online tartjuk meg, melynek előnye, hogy távolabb lakó érdeklődők is csatlakozhatnak.

Az új tematika folytatódik

Az előző alkalmakhoz hasonlóan most is lesznek új programpontok. A klubot az új tagjaink bemutatkozásával kezdjük, majd röviden beszámolunk az egyesület életének fontosabb eseményeiről. Továbbra is bátorítunk mindenkit, hogy akinek bármilyen kérdése, problémája van, amihez segítségre van szüksége, jelezze. A klub ezen részében megpróbálunk közösen segíteni.

Ezt követően egy különleges témával és egy különleges előadóval készülünk:

  • Rózsa Ferenc képes beszámolója chilei csillagászati kalandjairól. Aki ismeri, vagy legalábbis hallott már Rózsa Ferenc Rózsikáról, az egészen biztos lehet benne, hogy izgalmas és inspiráló történeket fog hallani chilei csillagászati távcsövek beüzemeléséről, az országról és az Andok csillagos egéről.

A 2022-es első klubalkalmat január 13-án, csütörtökön 19:00 órától tartjuk online ZOOM program segítségével és minden kedves asztrofotós tagtársunkat szeretettel várunk rá.

  • Időpont: január 13 csütörtök, 19:00
  • Helyszín: ZOOM. A csatlakozási linket a program kezdete előtt emailban, illetve a facebook csoportban megosztjuk. További információ: https://magyarasztrofotosok.hu/asztrofotos.../zoom-kisokos/

Képek ízelítőűl az extrém helyszínekről: