februári klub online klub 2022

Asztrofotós bandagyűlés - mi legyen az asztrofotózás jövője?

Az Asztrofotós Klub azért jött létre, hogy ne csak online fórumokon, hanem élőben is meg tudjuk beszélni asztrofotós kérdéseinket, képfeldolgozással kapcsolatos kétségeinket. Illetve azért is, hogy fotóikat és élményeiket azok is be tudják mutatni, akik nem szoktak előadást tartani, akik visszafogottabb módját választják ennek a hobbinak, vagy még esetleg nem tartanak ott, hogy kiálljanak a nagyközönség elé. Szeretnénk, hogy ez az esemény általános része legyen a magyar asztrofotózásnak.

A jelenlegi klubot online tartjuk meg, melynek előnye, hogy távolabb lakó érdeklődők is csatlakozhatnak.

Asztrofotós Bandagyűlés - avagy hogyan lenne jobb az egyesület az asztrofotósoknak?

Időről időre meg kell állni megbeszélni merre van az arra, hogyan legyen a jövő. Nagy projektekbe vágtunk bele, emellett mindig felmerülnek új igények, melyekről érdemes eszmét cserélnünk, hogy úgy formáljuk az egyesületet, hogy az minél többünknek jó legyen.

Ezenkívül kiírták a LEADER pályázatot, mely segítségével szeretnénk a törökkoppányi ingatlant használatra, asztrofotózásra alkalmassá tenni, mely a szervezetünk egyik kiemelt projektje, sokunk adományából kezdtük el a fejlesztését. Ideje, hogy tisztázzuk mik a lehetőségeink.

Asztrofotózásról is lesz szó

  • Kiss Péter hazánk egyik legjobb DSLR-es asztrofotósa megmutatja tapasztalatait hogyan lehet DSLR gépekkel jó expozíciós beállítássokkal a legoptimálisabb módon képeket készíteni.

Helyszín és időpont

A 2022-es második klubalkalmat február 17-én, csütörtökön 19:00 órától tartjuk online ZOOM program segítségével és minden kedves asztrofotós tagtársunkat szeretettel várunk rá.

  • Időpont: február csütörtök, 19:00
  • Helyszín: ZOOM. A csatlakozási linket a program kezdete előtt emailban, illetve a facebook csoportban megosztjuk. További információ: https://magyarasztrofotosok.hu/asztrofotos.../zoom-kisokos/

Képek ízelítőűl: