júniusi online klub 2020

Fókuszban a csillagkicsinyítés

Asztrofotós Klub azért jött létre, hogy ne csak online fórumokon, hanem élőben is meg tudjuk beszélni asztrofotós kérdéseinket, képfeldolgozással kapcsolatos kétségeinket. Illetve azért is, hogy fotóikat és élményeiket azok is be tudják mutatni, akik nem szoktak előadást tartani, akik visszafogottabb módját választják ennek a hobbinak, vagy még esetleg nem tartanak ott, hogy kiálljanak a nagyközönség elé. Szeretnénk, hogy ez az esemény általános része legyen a magyar asztrofotózásnak.

A COVID-19 koronavírus okozta helyzet miatt a jelenlegi klubot online tartjuk meg, melynek előnye, hogy távolabb lakó érdeklődők is csatlakozhatnak.


Júniusi Online Asztrofotós Klub - főtéma a csillagkicsinyítés

A 2020-as harmadik klubalkalmat június 4-én, csütötökön 19:00 órától tartjuk online ZOOM program segítségével és minden kedves asztrofotós tagtársunkat szeretettel várunk rá.

  • Időpont: június 4. csütörtök 19:00
  • Helyszín: ZOOM. A csatlakozási linket a program kezdete előtt emailban, illetve a facebook csoportban megosztjuk. További információ: https://magyarasztrofotosok.hu/asztrofotos-tudastar/zoom-kisokos/
  • jelen lesznek: Éder Iván, Feltóti Péter, Tepliczky Csilla, Francsics László, Tóth Gábor, Vámosi Flórián és még sokan mások.

Témák a közvélemény kutatás alapján:

  • Csillagkicsinyítés módszerei Éder Ivánnal, Jelinek Gáborral, Feltóti Péterrel, Francsics Lászlóval
  • Pixinsigth maszkolás csillagkicsinyítéshez Tóth Gáborral
  • Jó egű észlelőhely és a jó nyersképek jelentősége

További programpontok:

Általatok hozott témák, képeitek és kérdéseitek megbeszélése

A Klubban bemutathatod fotóidat, kérdést tehetsz fel tapasztaltabb asztrofotósoknak, vagy éppen fordítva, tanácsot adhatsz másoknak is.

Megjegyzés:

Éder Iván 9-fél 10 körül csatlakozik.

Szeretnénk a tagjaink kérdéseit, felvetéseit az idő jelentős részében boncolgatni, azokra megoldást keresni, ezért kérünk, amennyiben téma javaslatod van, esetleg konkrét problémát hoznál, jelezd nekünk emailben az info@magyarasztrofotosok.hu címen, hogy a lehető legjobban fel tudjunk rá készülni.