júliusi online klub 2020

A jó asztrofotó titka

Asztrofotós Klub azért jött létre, hogy ne csak online fórumokon, hanem élőben is meg tudjuk beszélni asztrofotós kérdéseinket, képfeldolgozással kapcsolatos kétségeinket. Illetve azért is, hogy fotóikat és élményeiket azok is be tudják mutatni, akik nem szoktak előadást tartani, akik visszafogottabb módját választják ennek a hobbinak, vagy még esetleg nem tartanak ott, hogy kiálljanak a nagyközönség elé. Szeretnénk, hogy ez az esemény általános része legyen a magyar asztrofotózásnak.

A jelenlegi klubot online tartjuk meg, melynek előnye, hogy távolabb lakó érdeklődők is csatlakozhatnak.


Júliusi Online Asztrofotós Klub - főtéma a zajszűrés és a háttér kezelése

A 2020-as negyedik klubalkalmat július 9-én, csütörtökön 19:00 órától tartjuk online ZOOM program segítségével és minden kedves asztrofotós tagtársunkat szeretettel várunk rá.

  • Időpont: július 9. csütörtök 19:00
  • Helyszín: ZOOM. A csatlakozási linket a program kezdete előtt emailban, illetve a facebook csoportban megosztjuk. További információ: https://magyarasztrofotosok.hu/asztrofotos-tudastar/zoom-kisokos/
  • jelen lesznek: Éder Iván, Feltóti Péter, Tepliczky Csilla, Francsics László, Tóth Gábor, Vámosi Flórián és még sokan mások.

Témák a közvélemény kutatás alapján:

  • Zajszűrés és háttér kezelése Éder Ivánnal, Kiss Péterrel, Tarczi Patrikkal, Feltóti Péterrel
  • Jó egű észlelőhely és a jó nyersképek jelentősége Francsics lászlóval

További programpontok:

Összeállítottuk az asztrofotós oktatóanyag tematikáját, melyről diskurzust szeretnénk tartani a klubon résztvevőkkel.

Megjegyzés:

Éder Iván 9 óra után várható ismét.

Szeretnénk a tagjaink kérdéseit, felvetéseit az idő jelentős részében boncolgatni, azokra megoldást keresni, ezért kérünk, amennyiben téma javaslatod van, esetleg konkrét problémát hoznál, jelezd nekünk emailben az info@magyarasztrofotosok.hu címen, hogy a lehető legjobban fel tudjunk rá készülni.