Csillag-Képek 2022 Vándorkiállítás - Debrecen

Csillag-Képek 2022 Vándorkiállítás - Debrecen

2023. május 14-én vasárnap 11:00-kor folytatódik a nagysikerű Csillag-Képek Vándorkiállítás, melynek következő állomása Debrecen.


Szeretettel várunk a Csillag-Képek vándorkiállítás megnyitóján Debrecenben!

A kiállításon köszöntőt mond Oláh István elnök-lelkipásztor és Dr. Francsics László elnök. A kiállítást megnyitja Prof. Dr. Pósán László, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának elnöke.

  • Debrecen, Debreceni Református Nagytemplom - Kálvin János Galéria
  • Május 14, vasárnap 11:00

A Csillag-Képek 2022 Országos Asztrofotó Kiállítás a Magyar Asztrofotósok Egyesülete szervezésében jött létre. A tárlat 30 különleges felvételnek ad otthont, melyek Magyarország legszebb asztrofotóinak együttese. A lenyűgöző felvételek a földi tájat az égbolttal együtt ábrázoló asztrotájképektől a Naprendszeren át a távoli galaxisokig kalauzolják a nézőket. A kiállításon, ahogy azt már megszokhattuk, az idén is megtekinthetőek lesznek a nemzetközi megmérettetésen szerepelt asztrofotósaink beválasztott munkái, melyek újra és újra bebizonyítják, hogy hazánk élen jár a világ asztrofotózásában. 

Ez a kiállítás bemutatja hazánk elmúlt évének legszebb asztrofotóit, melyek mindegyike több mint egy kép, mindegyik alkotás egy-egy személyes kozmikus utazás. Kreatív, szabad és mindenek felett kitartó személyiségek munkájának gyümölcsét láthatja a közönség  a kiállításon.

A megnyitóra a belépés díjtalan.

A kiállítás megtekinthető a templom nyitvatartási idejében a Kálvin János Galérián.

További információk: https://www.nagytemplom.hu/jegyarak-es-nyitvatartas/

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!