Csillag-Képek 2022 Országos Asztrofotó Kiállítás

2022 legszebb csillagásztai felvételei

Csillag-Képek 2022

Országos Asztrofotó Kiállítás 2022 a Természettudományi Múzeumban, a Magyar Asztrofotósok Egyesületének szervezésében. Szeretettel várunk a megnyitóra november 12. szombat 17.00 órakor


100 kép - közel hetven magyar asztrofotós

Újra itt vannak az év legszebb magyar asztrofotói. Az 5. Csillag-Képek kiállításon megtekinthető lesz hazánk 65 asztrofotósának  munkáiból kiválasztott legszebb 100 asztrofotó, melyek a földi tájat az égbolttal együtt ábrázoló asztrotájképektől a Naprendszeren át a távoli galaxisokig kalauzolják a nézőket. A kiállításon szerepelnek majd a neves nemzetközi versenyere beválasztott lenyűgöző magyar fotók is. 

Ünnepélyes megnyitó november 12-én, szombaton 17:00 órakor

Szeretettel várunk a Csillag-képek Országos Asztrofotó Kiállítás megnyitóján, 2022 november 12-én, szombaton, 17.00 órakor a Magyar Természettudományi Múzeum Kiállítási csarnokában. A megnyitón való részvétel díjtalan, megnyitó keretén belül a kiállítás ingyenesen megtekinthető.

  • Köszöntőt mond: Feltóti Péter, alelnök
  • Köszöntjük a legkiválóbb fotók készítőit: Közreműködnek Tepliczky Csilla és Gyenes Imre
  • A kiállítást megnyitja: Dr. Francsics László: elnök

Csillag-Képek 2022 könyv 

Terveink szerint a Csillag-Képek könyveket az év hátralévő részében lesznek rendelhetőek, illetve adjuk őket postára.

Panelbeszélgetés

Az est folyamán 19:00 kezdettel 40 perces panelbeszélgetést tartunk a helyszínen, ahol a sülysápi félméteres közösségi asztrográfról és az Astronomy Photographer of the Year témájáról fogunk beszélgetni.

Elérhetőség

  • A Múzeum előtt van ingyenes parkolási lehetőség, de behajtási engedélyt kell kérni a recepción. Cím: Budapest, Ludovika tér 2, 1083
  • Kiállítás megtekinthető 2023. január 31-ig
  • A fotó kiállításra a belépő 2200 ft., 26 éves kor alatt 900 ft.

Támogatóink