Csillag-Képek 2019 Fertőszentmiklós

Az Országos Asztrofotó Vándorkiállítás első állomása

Gergácz Roland és a fertőszentmiklósi csapat közreműködésével a tavalyi hagyományokhoz hűen az adventi időszakban Fertőszentmiklóson indul az Csillag-Képek 2019 vándoroltatása. Több mint negyven csodálatos képet állítunk ki, amelyek méltán vonták magukra a fotósok és a közönség figyelmét is az elmúlt hónapokban. A megnyitóra a környék és a régió érdeklődőit szeretettel várjuk. Alább a fertőszentmiklósiak felhívását olvashatjátok.


Szeretettel várunk a Csillag-képek Országos Asztrofotó Kiállítás fertőszentmiklósi megnyitóján, 2019. december 12-én, csütörtökön, 17.00 órakor a Szabadidőközpont és Könyvtár emeleti előadótermében.

Hagyomány születik, újra itt vannak az év legszebb magyar asztrofotói. A Csillag-Képek 2019 kiállításon megtekinthető lesz hazánk asztrofotósainak munkáiból kiválasztott több mint 40 asztrofotó, melyek a földi tájat az égbolttal együtt ábrázoló asztrotájképektől a Naprendszeren át a távoli galaxisokig kalauzolják a nézőket. A kiállításon szerepelnek majd a neves nemzetközi versenyere beválaszott és díjnyertes magyar fotók is

  • megnyitó: december 12. csütörtök 17.00 óra
  • A kiállítás 2019. december 12. és december 22. között tekinthető meg
  • Cím: Szabadidőközpont és Könyvtár Fertőszentmiklós, Szent István u. 20-21., Fertőszentmiklós, 9444

Gyere el és érintsük meg együtt a kozmoszt!


Éder Iván - Égi szabadság szobor


Komka Péter - Naplemente a Medves-fennsíkon


Bagi László - Az Univerzum legnagyobb rózsája