Törökkoppányi tavaszi bozótirtás

Közös kerttisztítás a törökkoppányi alsó bázison

Kedves Tagtársunk!

Nemrég hivatalosan is az Egyesület birtokába került a Törökkoppány Bajcsy-Zsilinszky utcai telek, melyet körülbelül 10 éve elvadult növényzet borít, és itt az ideje megtisztítani, hogy használatba lehessen venni.Március 27. szombat 10:00 óra

Március 27-én szombaton 10:00 órakor tartunk egy bozótirtó, kertrendező, kert rendberakó találkozót, közösségi akciót, ahova várjuk a lélekben felkészült, és növényvágó, aprító eszközökkel felkészült lelkes tagtársainkat. Találkozó a Bajcsy-Zsilinszky utca 9. előtt.

Korlátozott létszám

A szigorú járványügyi előírások és a rendkívül magas vírus kockázat miatt nyomatékosan kérjük, hogy részvételi szándékotokat írásban az info@magyarasztrofotosok.hu e-mail címen jelezzétek. Mivel a COVID-19 miatt létszámkorlát van érvényben, ezért legfeljebb 10 fő jelentkezését várjuk.

Kérjük, hogy a kötelező maszkviselésről és kesztyű használatáról szíveskedjetek gondoskodni.

Mit hozzatok

A területen vágó, ágszabdaló, ágaprító, zöldhulladékgyűjtő tevékenységet fogunk végezni, ehhez hozzatok eszközöket:

  • metszőolló
  • gallyvágó
  • munkakesztyű
  • elektromos/benzines fűkasza
  • elektromos/benzines láncfűrész
  • hosszabbító

A területen elvileg van áram a (ház környékén), és nincsen víz. A telek fenti részén, illetve abban az esetben ha mégsem lenne áram, erre az esetre benzines eszközökkel is készülünk. De hozzatok mechanikus eszközöket is. Ezeknek a részleteiről a facebook csoportban fogunk további diskurzust folytatni.

Az épület jelen állapotában baleset veszélyes, emiatt és a zárt térben megnövekedő COVID-19 fertőzés veszély miatt munkavégzés kizárólag szabad térben történhet.

Találkozunk szombat 10 órakor. Tervek szerint legkésőbb 18:00-ig maradunk. Élelemről, italról mindenki magának gondoskodjon!