Törökkoppányi tavaszi bozótirtás 2.0

Célkeresztben az ágaprítás

Kedves Tagtársunk!

A múltkor sikeresen végrehajtott első nagy bozótirtás után még maradt nem is kevés feladat, melyet az elkövetkező és rákövetkező szombatokon szeretnénk elvégezni. Ennek fókuszában az eddig meg nem tisztított területek megtisztítása áll, illetve a helyszínen hagyott nagy mennyiségű zöldhulladék felaprítása.Április 10. és 17. szombat 10:00 óra

Április 10-én és 17-én, két szombaton is 10:00 órakor tartunk egy újabb, a korábbihoz hasonlatos bozótirtó, kertrendező, kert rendberakó találkozót, közösségi akciót, ahova várjuk a lélekben felkészült, és növényvágó, aprító eszközökkel felkészült lelkes tagtársainkat. Találkozó a Bajcsy-Zsilinszky utca 9. előtt.

Korlátozott létszám -  szokásos módon

A szigorú járványügyi előírások és a rendkívül magas vírus kockázat miatt nyomatékosan kérjük, hogy részvételi szándékotokat írásban az info@magyarasztrofotosok.hu e-mail címen jelezzétek. Mivel a COVID-19 miatt létszámkorlát van érvényben, ezért legfeljebb 10 fő jelentkezését várjuk.

Kérjük, hogy a kötelező maszkviselésről és kesztyű használatáról szíveskedjetek gondoskodni.

Mit hozzatok

A területen vágó, ágszabdaló, és ezúttal kifejezetten gépesített ágaprító, zöldhulladékgyűjtő tevékenységet fogunk végezni, ehhez hozzatok eszközöket:

  • elsőként leginkább ágaprítóra van szükségünk, ezeknek rendelkezésre bocsátására kérünk jelentkezőket!
  • metszőolló
  • gallyvágó
  • munkakesztyű
  • elektromos/benzines fűkasza
  • elektromos/benzines láncfűrész
  • hosszabbító

A területen elvileg van áram a (ház környékén), és nincsen víz. A telek fenti részén, illetve abban az esetben ha mégsem lenne áram, erre az esetre benzines eszközökkel is készülünk. De hozzatok mechanikus eszközöket is. Ezeknek a részleteiről a facebook csoportban fogunk további diskurzust folytatni.

Az épület jelen állapotában baleset veszélyes, emiatt és a zárt térben megnövekedő COVID-19 fertőzés veszély miatt munkavégzés kizárólag szabad térben történhet.

Találkozunk szombat 10 órakor. Tervek szerint legkésőbb 18:00-ig maradunk. Élelemről, italról mindenki magának gondoskodjon, mint a múltkor!