Zsűrifelhívás 2023

Hónap asztrofotója zsűritagság pályázat

Kedves Tagtársunk!

A hónap képe intézménye immáron 3 éves, 2020 januárjában választottuk meg az első hónap asztrofotóját, és azóta további 36 fotót. Szinte minden hónapban összeült a hónap képe zsűri, melynek tagjait az elnökség pályázati úton választotta ki.

A zsűri havonta, előre meghatározott időszakban, könnyen használható webes felületen keresztül választja ki az adott hónap legjobb fotóját.


Az elmúlt 3 évben a zsűri hiteles, széleskörű, változatos és gazdag Hónap Képe kiválasztására törekedett, és működése alatt rengeteg tapasztalatot halmozott fel. Ennek a tudásnak a birtokában az elnökség újratervezi a hónap képe zsűrizését, és új választással alakítja ki a 12 tagú zsűri testületet, hogy az izgalmas tevékenységbe az azóta érkezett tagoknak is lehetősége nyíljon bekapcsolódni, megtartva a hónap képe hitelességét. Mindenki számára, aki érzi magában az elhivatottságot és felelősséget, lehetőséget adunk, hogy jelentkezzen a hónap asztrofotója zsűribe. 

A jelentkezéseteket az info@magyarasztrofotosok email-címen várjuk.

Fontos, hogy a levélbe írjátok bele:

  • a neveteket
  • a fotóitok linkjét (akár saját honlap, észlelőrét/flickr/asztrofoto.hu/tavcső galéria profiloldal stb.)
  • valamint küldjetek egy általatok jónak, értékesnek, érdekesnek gondolt szabadon választott (nem saját) asztrofotót 4-5 mondatnyi elemzéssel, magyarázattal.

Időrend:

  • A jelentkezés határideje: 2023. március 15.
  • A megválasztott zsűri kihirdetése: 2023. március 20-ig.
  • Első zsűrizés az új zsűrivel: 2023. március 25-26-27. 

A jelentkezéseket az elnökség bírálja el. Célunk, hogy egy sokszínű, különböző egyéniségekből álljon össze a zsűricsapat.

Várjuk jelentkezésedet!

Magyar Asztrofotósok Egyesülete elnöksége

2023. február 13.