Képfeltöltés útmutató tagoknak

Hogyan tudsz képet beküldeni a fotópályázatokra, kiállításokra?

Kedves Tagtársunk! Fontos tudnod, hogy a Magyar Asztrofotósok Egyesülete kiállításaira és pályázataira a képbeküldés módja megváltozott. A képeidet ezentúl az egyesületi honlapra való belépés után tudod feltölteni. Erre külön feltöltőfelületet fejlesztettünk, melynek a használatáról egy rövid útmutatót olvashatsz alább. A könnyebb használat és a félreértések elkerülése érdekében arra kérünk, hogy feltétlenül olvasd el!


1. lépés: belépés a honlapra

Nyisd meg a Magyar Asztrofotósok Egyesületének weboldalát (https://magyarasztrofotosok.hu/), majd lépj be a weboldalra az egyesületbe való belépéskor megadott jelszóval.

A Magyar Asztrofotósok Egyesülete kezdőlapja

2. lépés: fotópályázat keresése

Bejelentkezés után kattints a jobb felső sarokban lévő emberke (vállfa alakú) ikonra, hogy legördüljön a felhasználói menü, majd a „Fotópályázatok menüpontra. Ezután válaszd ki a „Csillag-Képek 2019 Országos Asztrofotó Kiállítás menüpontot!

A fotópályázat vezérlőpult felülete

3. lépés: pályázati oldal

A megnyíló linken néhány fontos tudnivalót találhatsz a kiállítással és a nevezéssel kapcsolatban. Kérjük, ezt olvasd át figyelmesen a képfeltöltés előtt! Valamint itt tudsz nevezni képet a kiállításra is a jobb alsó sarokban levő „Feltöltés”-re kattintva.

A Csillag-Képek pályázati oldala

4. lépés: képfeltöltés

4. A megnyíló oldalon tudod feltölteni a kívánt képet a kiállításra, illetve megadni a szükséges adatokat. (Figyelem, a leírásnak legalább 250 karakter hosszúnak kell legyen, különben a rendszer nem engedi feltölteni a képet).

A képfeltöltő oldal

Ha minden adatot megadtál, kattints a „Feltöltésre”, és gratulálunk, máris neveztél egy képpel a 2019-es Országos Asztrofotó Kiállításra!

Amennyiben kérdésed van, fordulj a szervezőkhöz az info@magyarasztrofotosok.hu emailcímen. Bármilyen hibát észlelsz, kérjük, jelezd felénk!


Magyar Asztrofotósok Egyesülete és a Csillag-Képek 2019 szervezői