Francsics László: Regisztráció és képfeltöltés nem tagoknak

Kedves látogató! Nem tagként is lehetőséged van képeket publikálni a Magyar Asztrofotósok Egyesülete galériájába, illetve képeket küldhetsz be az általunk szervezett kiállításokra, fotópályázatokra. A képbeküldés módjáról alább egy tájékoztatást találsz, amit feltétlenül olvass el, mielőtt képet szeretnél feltölteni! Fontos tudni, hogy a korábbi, e-mailen keresztül történő képbeküldés lehetősége már megszűnt!

1. lépés: regisztráció képfeltöltéshez

Amennyiben nem kívánsz tag lenni, de szeretnél képet beküldeni pályázatra, illetve kiállításra, a képfeltöltéshez külön tagságon kívüli regisztrációra van szükséged. A nem tagi, azaz csak képfeltöltésre alkalmas "képfeltöltés regisztrációt" a https://magyarasztrofotosok.hu/regisztracio/ címen tudod elérni. Ezen a felületen tudod alapadataidat megadni. Fontos, hogy a nevedet pontosan írd be, ugyanis ez a név fog a kiállításon szerepelni! Alábbi képen láthatod a regisztrációs felületet.

Képfeltöltés regisztráció oldal

 

Sikeres regisztráció esetén emailban értesítünk. Az email 5-10 percen belül várható, amennyiben nem érkezik meg mindenképpen ellenőrizni kell a SPAM mappát! A levélben található linkre kattintva a regisztrációd véglegesedik, és egyből beléptet arra az oldalra, ahol 5 másodperc elteltével beállíthatod a felhasználói jelszavadat. Fontos, hogy ez a regisztrációd hosszútávú, és bármikor használhatod, akár galériabelépésre, akár fotópályázat benyújtására. A regisztrációt meg is szüntetheted, akár tagsággá is fejlesztheted.

Kezdő jelszó beállítása

 

2. lépés: A képfeltöltő oldalak elérése

Amint a jelszót beállítottad, a vállfa alakú ikonra kattintva megnyithatóvá válik a felhasználói menü, ahol a következő lehetőségek közül választhatsz:

A felhasználói menü

 

A kiállítási képek feltöltéséhez a fotópályázatok menüre kell kattintani, amin keresztül eljutsz a fotópályázatok vezérlőpultba. A fotópályázatok vezérlőpultban az aktuális fotópályázat, vagy kiállítás ikonjára kattintva megnyílik a képfeltöltési oldal.

Fotópályázat vezérlőpult, ahonnan elérhetőek az aktuális pályázatok

 

3. lépés: a képek feltöltése

A képfeltöltő oldal eléréséhez kattints a fotópályázat, vagy kiállítás ikonjára, és eléred a feltöltőoldalt:

A beküldött képeidet kezelő oldal

 

A jobb oszlop elején találod a kék feltöltés gombot, ami a feltöltendő kép kiválasztását és a képadatok kitöltését, illetve szerkesztését teszi lehetővé. Fontos, hogy a csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendőek. A leírásnak minimum 250 karakternek kell lennie. A kép legfeljebb 20MB kiterjedésű lehet. A kép és a leírás utólag módosíthatóak. A kiállításra be nem választott képek szeptember 1. után törlődnek. Az alábbi képen a képfeltöltő oldalt láthatod.